Berthil.nl

huisstijlpakket

huisstijlpakketAan de slag met een eigen bedrijf of als ZZP'er? Dan zijn een paar zaken onontbeerlijk: een eigen huisstijl, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en meestal ook een website. Hiervoor hebben wij een laag geprijsd maar heel compleet huisstijlpakket samengesteld, waarbij alle zorg uit handen wordt genomen en u zich kunt bezighouden met andere zaken.

Het pakket bestaat uit:

• Ontwerp en ontwikkeling van een professioneel logo en eventuele stijlelementen die geschikt zijn voor alle media (drukwerk, print, web, film).

• 500 visitekaartjes, professioneel vormgegeven en full color gedrukt op dik 350 grams papier

• 1000 vel briefpapier, vormgegeven met logo, evt. stijlelementen en bedrijfsgegevens. Full color bedrukt op 90 grams wit A4 papier.

• 1000 enveloppen, vormgegeven met logo, bedrijfsgegevens en evt. een port-betaald logo. Full color bedrukt op 90 grams papier. Inclusief striplock (dus zelfklevend) en keuze uit DIN-lang formaat (11x22 cm) of C5 formaat (16,2x22,9 cm), met of zonder venster.

Het complete pakket is zeer aantrekkelijk geprijsd en kost € 495 exclusief btw. Deze prijs is ALL-IN, dus inclusief grafische vormgeving maar ook de druktechnische afhandeling en verzendkosten van alle drukwerk.

Website?
Wilt u dit pakket uitbreiden met een eigen website, geheel volgens uw huisstijl, die geschikt is voor pc, tablet en smartphone ofwel "responsive"? Neem dan vrijblijvend contact op voor de combinatiemogelijkheden. Elke website wordt gebouwd met een CMS (content management system), een beheersysteem waardoor u complete vrijheid heeft om uw eigen website te onderhouden, bijvoorbeeld Joomla of Wordpress. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen. Wij helpen u graag op weg.